Update september

In onze vorige nieuwsbrief gaven wij aan dat wij achter de schermen werken aan de verkoopwebsite en de impressies van de woningen in project Hulakker. Wij stonden klaar om in verkoop te gaan. Hiervoor hadden wij het voorbehoud gemaakt dat het bestemmingsplan onherroepelijk zou moeten zijn.

Bestemmingsplan Hulakker

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan heeft ter inzage gelegen van donderdag 30 juni t/m donderdag 11 augustus. Op dit bestemmingsplan zijn meerdere beroepen ingediend (inclusief verzoek om voorlopige voorziening).

Geen start verkoop

Doordat het bestemmingsplan niet onherroepelijk is geworden, zullen de woningen voorlopig niet in verkoop gaan. Wij zullen eerst de rechterlijke uitspraken bij de Raad van State afwachten. Een datum is hiervoor nog niet bepaald.

Wij vinden dit erg spijtig en wij begrijpen dat dit voor veel mensen een teleurstelling is. Er is enorm veel interesse naar de woningen in project Hulakker. Echter, het is van belang dat wij de procedures goed doorlopen en daardoor zijn wij genoodzaakt deze beslissing te nemen.

 

Via onze nieuwsbrief zullen wij je hier verder over informeren.