Participatie bijeenkomst op 31 maart

Wil je meedenken over de invulling van de openbare ruimte? Of wil je jouw wensen kenbaar maken als het gaat om de uitstraling en architectuur van de toekomstige woningen? Meld je dan aan voor de digitale participatie bijeenkomst op woensdag 31 maart. Lees hieronder meer over de bijeenkomst en meld je aan!

Afgelopen maanden hebben wij gemerkt dat er veel interesse is in de ontwikkeling omtrent het nieuwbouwproject op Hulakker. Daarom hebben wij op 24 februari de eerste participatie bijeenkomst georganiseerd. Op woensdagavond 31 maart van 19.30 tot 20.30 uur organiseren we de vervolg participatie bijeenkomst.

De bijeenkomst is digitaal via Zoom. Indien je wilt deelnemen, dan kan je je onder aan deze pagina aanmelden. Bij een hele hoge opkomst zullen wij helaas genoodzaakt zijn om een selectie te maken onder de aanmeldingen.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. We sturen je vlak voor de bijeenkomst op 31 maart nogmaals een e-mail met verdere instructies, waaronder een toegangslink voor de Zoom bijeenkomst over openbare ruimte en architectuur.

Let op: deze bijeenkomst is niet bedoeld voor vragen over de verkoop van de woningen.

 

Interesse in een woning?

Heb je vragen over de verkoop van de woningen? Of vragen over planning voor de bouw van de woningen of het kopen van een woning?

Houdt u dan deze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief. Later in dit jaar zullen we, nadat het bestemmingsplan in procedure is gebracht, meer informatie delen over de woningen en de verkoop.

Aanmeldformulier bijeenkomst 31 maart
We horen graag of je er bij bent

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.