Over Hulakker

Hulakker brengt natuur en mens samen

Hulakker is onderdeel van een grotere gebiedsontwikkeling langs de Westzoom. Er komen in totaal zo’n 500 nieuwe woningen bij. Hulakker telt 74 woningen en valt op door het landschappelijke en dorpse karakter. In alles proef je Lunteren op z’n best. Zoals de ecoloog Vincent mooi zegt: “Door natuurinclusief te ontwikkelen vinden mens én dier in Hulakker een fantastisch thuis.” Vincent kan beeldend vertellen, klik op onderstaande knop en word meegenomen in zijn verhaal over Hulakker.

Lees meer →

Altijd woon je aan groen

Hulakker is gevormd rond de bestaande houtwallen met bomen waardoor het gebied direct een natuurlijke uitstraling heeft. Haaks op de Westzoom komt een groot park. Hierlangs staan allerlei woningen. Maar ook als je niet direct aan het park woont, ervaar je het groen. De hele wijk wordt rijk aangekleed met struiken, bomen, wadi’s en gras. Het gras is geen strak gemaaid gazon, maar een weelderig bloemrijk geheel. Parkeren gebeurt veelal uit het zicht in hoven en op eigen terrein, zodat alle aandacht uitgaat naar het groen en de architectuur.

Een wijk voor iedereen

Hulakker is een wijk die voor elk wat wils biedt door het gevarieerde woningaanbod. Er komen koop- en huurwoningen. Het kleinschalige appartementengebouw is een eyecatcher bij de entree van de wijk. Er komen ook enkele kavels waarop zelfbouwers een vrijstaande woning kunnen realiseren. De 33 koopwoningen bestaan uit rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Door de ligging, kaprichting en bijvoorbeeld een erker verschillen de woningen van elkaar.

Dorpse architectuur

De twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen hebben een gevarieerde en dorpse uitstraling door ambachtelijk gemetselde gevels met verschillende kleuren steen en vele details. De ver overstekende dakrand en de accenten in de nok maken het geheel af. Architect Anoul Bouwman heeft het ontwerp gemaakt. Ben je benieuwd waar hij zijn inspiratie vond en wat je daarvan terugziet?

Lees meer →

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.