HULAKKER IN LUNTEREN Hulakker, dorps, natuurlijk en vrij!

Welkom in Hulakker

Midden in een groene omgeving van Lunteren verrijst Hulakker. Een nieuwe wijk waar de natuur centraal staat. De bestaande houtwallen koesteren we en nieuw groen wordt toegevoegd. Door de natuur gecontroleerd zijn gang te laten gaan, oogt Hulakker straks lekker onaangeharkt en vrij. Een plek waar je als kind veilig op avontuur kunt en waar je als volwassen bewoner die ultieme ontspanning voelt.

Voor iedereen een fijn thuis

Hulakker sluit aan bij het dorpse karakter van Lunteren, dat voel je aan de gemoedelijke sfeer en zie je terug in het gevarieerde woningaanbod en de architectuur. In de wijk komen 3 vrije kavels en 68 woningen waarvan 18 sociale huurwoningen. De koopwoningen – van een rijwoning tot een twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning en appartement – vind je hier allemaal. In deze fase  verkopen we 33 woningen, bestaande uit rijwoningen, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoningen waarover je op deze website meer leest.

Bekijk de woningtypes →

Hulakker verrijkt Lunteren

Hulakker maakt deel uit van de Westzoom Lunteren en is een vervolg op ’t Hoefje, Zandscheer West en Haverkamp. Wie Lunteren een beetje kent, weet dat je hier op een toplocatie woont; heerlijk landelijk en dicht bij alle voorzieningen. Waar nu weiland is, kun je straks fantastisch wonen. De natuur vindt overal zijn weg; je woont altijd aan het groen en in het hart van de wijk komt een groot park met volop speelgelegenheid.

Meer over Hulakker →

groene parkzone

Gezonde leefomgeving

Hulakker wordt niet alleen een prettige leefomgeving voor de toekomstige bewoners, er is ook aandacht voor de natuur. Om daarin de juiste balans te vinden, worden er bewuste keuzes gemaakt in samenwerking met gespecialiseerde ecologen. We nemen hiervoor een aantal maatregelen. Benieuwd welke?

Lees meer over de maatregelen →

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.